ФРЕШ ФУД КЕТЪРИНГ 79 ЕООД

Кетъринг услуги за гр. Варна и региона

Кетъринг услугите, които предлага нашата компания са на високо ниво и ще задоволят и най-претенциозните клиенти.

Ние предлагаме кетъринг за Вашето фирмено парти, рожден ден, детски рожден ден, детски партита, кръщене, сватба, парти, тържество или какъвто и да е друг повод.

Всичко това е възможно с помощта на професионалния екип, който се грижи за това.

Фреш Фуд Кетъринг 79 – Варна Ви предлага:

Кетъринг услуги

КАКВО Е КЕТЪРИНГ?

Кетъринг

Произходът на понятието „кетъринг” е от английската дума cater, която в превод на български език означава – доставям провизии, обслужвам. Като цяло смисълът и необходимостта от кетъринг не могат да се изчерпят единствено с тривиалната идея за приготвяне на храна.

Кетъринг е комплексна услуга, изкуство за създаване на празници, базирано на творческия подход и изграждане на собствен стил на общуване. Кетърингът се развива с годините до мащабите на индустрия, резултат от все по-динамичния и модернизиращ се начин на живот в който факторът време е все по–определящ.

Кетъринг услуги

Съществуват различни видове и стилове кетъринг, формиращи се в зависимост от нуждите, предпочитанията и социалния статус. Двете основни направления в тази индустрия са – корпоративен кетъринг (индустриалния кетъринг) и социален кетъринг.

Социалният кетъринг е ориентиран основно към обслужването на частни лица и предоставянето на комплексната услуга кетъринг при организиране на лични празници, официални поводи и тържества.

Корпоративният кетъринг (индустриалния кетъринг) е услуга, специализирана в обслужването на институции, държавни предприятия, училища, болници, банки и т.н.