fbpx

Заповядайте в нашия цветен свят!

Сватбена декорация:

Вярвам, че сватбата е специално събитие, индивидуално проектирано да отразява Вашата личност и да разказва Вашата приказка. Нека я разкажем заедно, защото Вашата Любов е уникална и заслужава да бъде украсена по най-красивия и запомнящ се начин!

Булчински букет, декорация за ресторант, изнесен ритуал или разнообразни сватбени детайли и кътове – разгледайте предлаганите услуги за декорация и се свържете с нас, за да изготвим Вашето сватбено предложение. С индивидуално зададени елементи според Вашите нужди и предпочитания, и с цени съобразени с предварително зададен бюджет.

Декорация на специални събития:

Ние ще се погрижим за декорацията на Вашите специални дни. Всеки личен повод, ще бъде украсен по най-запомнящ се и уникален начин, за да подчертаем красотата на празника – юбилей, годишнина, първи рожден ден, кръщене или друго. Фирмените събития ще придобият друг облик с декорация съчетала в себе си бизнес етикет и красота!

Задайте темата и ни се доверете! Ние ще Ви изненадаме и ще се погрижим за всеки детайл и елемент!

Реализирани събития и полезни статии:

И все пак, флористиката е изкуство, а цветята са естествени, природни елементи. Използвам снимки за вдъхновение, показвам скици и визуализации, но крайният ефект винаги е уникален, неповторим и специален. Разгледайте реализирани от нас декорации, за да се вдъхновите за украсата на Вашия специален ден.

Свържете се с нас

Вземете своята

Потопете се в света на събитийния флорист: